| Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SEDEF_63 Admin
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 34 Nerden : Heran Heryer Olabilir Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Perş. Ocak 29, 2009 8:40 pm | |
| Arif Sağ - Anadolu Döktürmeleri 53 MB
Arif Sağ - Alim Gitme Pazara Arif Sağ - Anamur Yolları Arif Sağ - Ankara Divan Ayağı Arif Sağ - Azeri Oyun Havası Arif Sağ - Badı Sabah Arif Sağ - Fidayda Arif Sağ - İrfani (Silifke) Arif Sağ - Konyalı Arif Sağ - Menekşe Koymuşlar Gülün Adını Arif Sağ - Misket Arif Sağ - Pancar Pezik Değil mi Arif Sağ - Su Gelir Güldür Güldür Arif Sağ - Su Sızıyor Kaşların Arasından Arif Sağ - Topal Oyun Havası Arif Sağ - Yandım Şeker Arif Sağ - Yaylanın Çimenine
Arif Sağ - Arif'in Hayatı 53 MB
Arif Sag - Arif Sag Baglamasini Konusturu Arif Sag - Azeri Oyun Havasi Arif Sag - Baglama Taksimi Arif Sag - Bir Gül Icin Bülbül Giymis Kar Arif Sag - Cemile Kutgün [Baglama] Arif Sag - Cemile Kutgün [O Köy Bizim Köy Arif Sag - Cemile Kutgün,Ün Arif,I Taniti Arif Sag - Daglar Seni Delik Delik Deleri Arif Sag - Dam Üstünde Uzun Uzun Bacalar Arif Sag - Dersini Almis Ediyor Ezber Arif Sag - Eridi Kalmadi Daglarin Kari Arif Sag - Haydar Haydar Arif Sag - Medet Ya Muhammet Arif Sag - Su Daglarin Yüksegine Erseler Arif Sag - Turnalar O Dostu Görmediniz Mi Arif Sag - Yüce Dag Basina Kar Yagmis
Arif Sağ - Bağlama Resitalleri 1 41 MB
Arif Sağ - Arzu kamber Arif Sağ - Avşar bozlağı Arif Sağ - Ceviz arasında Arif Sağ - Cezayir Arif Sağ - Duazı İmam Arif Sağ - Gurbet Arif Sağ - Mengi Arif Sağ - Serenler
Arif Sağ - Bağlama Resitalleri 2 43 MB
Arif Sağ - Track01 Arif Sağ - Track02 Arif Sağ - Track03 Arif Sağ - Track04 Arif Sağ - Track05 Arif Sağ - Track06 Arif Sağ - Track07 Arif Sağ - Track08 Arif Sağ - Track09 | |
|
| |
SEDEF_63 Admin
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 34 Nerden : Heran Heryer Olabilir Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Geri: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Perş. Ocak 29, 2009 8:43 pm | |
| Arif Sağ - Başına Döndüğüm 46 MB
Arif Sağ - Arpa Çayı Arif Sağ - Bahçeye Bağa Girmişem Arif Sağ - Başına Döndüğüm Arif Sağ - Bu Kadar Cevretme Arif Sağ - Bu Yıl Dağların Karı Erimez Arif Sağ - Emmi Kızı Arif Sağ - Ey Erenler Arif Sağ - Gökyüzünde Bölük Bölük Arif Sağ - Güzel Seni Gözlerin İçin Severim Arif Sağ - İşte Gidiyorum Arif Sağ - Karam Arif Sağ - Sıra Sıra Gelen Arif Sağ - Şu Yüce Dağların Karı Eridi
Arif Sağ - Bebek 43 MB
Arif Sağ - Bebek Arif Sağ - Bir Dost Arif Sağ - Derdi Güzel (U.H.) Arif Sağ - Dosttan Haber Geldi Arif Sağ - Evlerinin Önü (U.H.) Arif Sağ - Ezel Bahar Olmayınca Arif Sağ - Gitme Turnam Arif Sağ - Gurbeti Ben mi Yarattım Arif Sağ - İşte Geldim Arif Sağ - Sunam (U.H.) Arif Sağ - Yara Bende
Arif Sağ - Belkız Akkale - Seher Yıldızı 41 MB
Arif Sağ - Belkız Akkale - Dostlarım Arif Sağ - Belkız Akkale - Dostun dergahı Arif Sağ - Belkız Akkale - Kırklar kapısı Arif Sağ - Belkız Akkale - Mektup Arif Sağ - Belkız Akkale - Sarı gelin Arif Sağ - Belkız Akkale - Seher yıldızı Arif Sağ - Belkız Akkale - Sevgi mengisi Arif Sağ - Belkız Akkale - Şu dağlar Arif Sağ - Belkız Akkale - Yar delisiyim Arif Sağ - Belkız Akkale - Yavaşca Arif Sağ - Belkız Akkale - Yeşil ördek
Arif Sağ - Ben Çaldım - Siz Söyleyin 39 MB
Arif Sağ - Allı Turnam Arif Sağ - Burası Muştur Arif Sağ - Çökertme Arif Sağ - Dersim Dört Dağ İçinde Arif Sağ - Dramanın İçinde Arif Sağ - Hudey Hudey Arif Sağ - Kalbimin (Azeri) Arif Sağ - Kaşların İnce Mince Arif Sağ - Maçka Yolları Arif Sağ - Mavilim Mavişelim Arif Sağ - Pınara Varmadın mı Arif Sağ - Portakalım Tekerlendi Arif Sağ - Su Sızıyor Arif Sağ - Terekeme | |
|
| |
SEDEF_63 Admin
| Konu: Geri: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Perş. Ocak 29, 2009 8:47 pm | |
| Arif Sağ - Biz İnsanlar & Kerbela 59 MB
Arif Sağ - Ay Dağlar Arif Sağ - Badı Sabah Arif Sağ - Biz İnsanlar (Halk Marşı) Arif Sağ - Bu Derdin Hangisine Yanayım (UH) Arif Sağ - Duaz-ı İmam Arif Sağ - Eşşeği Saldım Çayıra Arif Sağ - Gül Yüzlü Sevgilim Arif Sağ - İnsan Olan Nura Çevrilir (Pir Sultan) Arif Sağ - Kerbela Arif Sağ - Kurşun Türküye Neyler Arif Sağ - Nedir Bu Telaşın Arif Sağ - O Yar Gelir Arif Sağ - Söz Etme Gönül Arif Sağ - Yar Seninle
Arif Sağ - Davullar Çalınırken (Rhythm Of Anatolia) 53 MB
Arif Sağ - A Gızım Arif Sağ - Adanalı (Bahça Duvarını Aştım) Arif Sağ - Azeri Potbori Arif Sağ - Çiftetelli Arif Sağ - Çorum Halayı Arif Sağ - Dimme (Ardahan'ın Yollarında) Arif Sağ - Dokuzsekiz Arif Sağ - Elazığ Dik Halayı (Karaçor) Arif Sağ - Erzincan Düz Halayı Arif Sağ - Halay Arif Sağ - Horon Arif Sağ - Koca Arap Zeybeği Arif Sağ - Osman Ağa Arif Sağ - Portakalım Tekerlendi
Arif Sağ - Direniş 43 MB
Arif Sağ - Altım Üstüm Kaç Kuruşluk Arif Sağ - Bir Güzelin Aşığıyım Arif Sağ - Cemile Kutgün'ün Arif Sağ'ı Tanıtması Arif Sağ - Deli Gönül Arif Sağ - Dersim Arif Sağ - Direniş Arif Sağ - Gelin Canlar Bir Olalım Arif Sağ - Odam Kireçtir Benim Arif Sağ - Urfa Semahı Arif Sağ - Üç Kız Bir Ana Arif Sağ - Yaralı Ördek
Arif Sağ - Dost Yarası 52 MB
Arif Sağ - Açış Arif Sağ - Bu Yola Talip Ol Arif Sağ - Dost Yarası Arif Sağ - Erisin Dağların Karı Arif Sağ - Feridem Arif Sağ - Gül Yüzlü Sevdiğim Arif Sağ - Güzeller Bezenmiş Arif Sağ - Hop Çerkez Arif Sağ - Nurhak Semahı Arif Sağ - O Kaş O Göz Arif Sağ - Pencereden Daş Gelir Arif Sağ - Serçeşme Arif Sağ - Söğüdün Erenleri Arif Sağ - Sümmani | |
|
| |
SEDEF_63 Admin
| Konu: Geri: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Perş. Ocak 29, 2009 8:52 pm | |
| Arif Sağ - Duygular Dönüştü Söze 69 MB
Arif Sağ - Ali Dost Arif Sağ - Altım Üstüm Arif Sağ - Asker Ağam (U.H) Arif Sağ - Bugün Bize Pir Geldi (2) Arif Sağ - Bülbül Havalanmış Arif Sağ - Çıktım Yücesine Arif Sağ - Dolap Arif Sağ - Duygular Dönüştü Söze Arif Sağ - Erzurum'da Bir Kuş Var Arif Sağ - Gönülden Bir Kelam Arif Sağ - Güle Reyhan Ekerim Arif Sağ - Güzel Seni Çok Özledim Arif Sağ - Halay Arif Sağ - Medet Pirim Arif Sağ - Memleketten Haber Bekleyenim Var Arif Sağ - Nazar Kıl Arif Sağ - Uca Dağlar Arif Sağ - Ürgüp
Arif Sağ - Ezo Gelin (Dizi Müziği) 38 MB
Arif Sağ - Bağlama (Açılış) Arif Sağ - Bağlama (Açılış)- Arif Sağ - Dağlar Yüce Dağlar Arif Sağ - Ezo Gelin (U.H) Arif Sağ - Ezo Gelin jenerik Arif Sağ - Ezo Gelin Hele Meryem (Enstrümantal) Kaval (Açılış) Koro - Bahçalarda Zerdali Koro - Bahçerlerde Mor Meni Nilüfer Sarıtaş - Ah Beni Beni Oğuzlu (Enstrümantal) Pınar Sağ - Yar Niye Niye Sahra (Enstrümantal) Tolga Sağ - Di Gel Ağam
Arif Sağ - Golden Bağlama 43 MB
Arif Sağ - Aguş Arif Sağ - Arap Oyun Havası Arif Sağ - Azerbaycan Arif Sağ - Badı Sabah Arif Sağ - Bahriye Çiftetellisi Arif Sağ - Derule Arif Sağ - Kara Kaşlı Yar Arif Sağ - Konyalı Arif Sağ - Madımak Arif Sağ - Mandilli Arif Sağ - Metelik Arif Sağ - Tamzara Arif Sağ - Tek De Yavrum Arif Sağ - Yaylalar
Arif Sağ - Gurbeti Ben mi Yarattım 55 MB
Arif Sağ - Açılın Kapılar Arif Sağ - Baydiğin Başı Arif Sağ - Beni Hor Görme Arif Sağ - Bu Gün Bayram Günü Derler Arif Sağ - Bülbül Ne Ötersin Arif Sağ - Deli Gönül Arif Sağ - Dersim Dört Dağ İçinde Arif Sağ - Gezdim Şu Alemi Arif Sağ - Gitme Durnam Arif Sağ - Gurbeti Ben mi Yarattım Arif Sağ - Her Seher Her Sabah Arif Sağ - Kimsesi Yok Garip Arif Sağ - Kula Kulluk Yakışır mı | |
|
| |
SEDEF_63 Admin
| Konu: Geri: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Perş. Ocak 29, 2009 8:57 pm | |
| Arif Sağ - Hak Değil midir 47 MB
Arif Sağ - Bir Gün Ölürsün (Ne Fayda) Arif Sağ - Dere Boyu Kavaklar Arif Sağ - Dertli Ağlar Arif Sağ - Eşeği Saldım Çayıra Arif Sağ - Gel Gel Yarim Arif Sağ - Hak Değil midir Arif Sağ - Kadrini Bilene Doğru Arif Sağ - Kardeş Olam Arif Sağ - Köprüden Geçti Gelin Arif Sağ - Mürivede Geldim (Ya Muhammet) Arif Sağ - O Zaman Nere Kaçarsın Arif Sağ - Öldürme Beni Arif Sağ - Ömürcüğüm Geçti Gitti Arif Sağ - Seversen Aliyi Arif Sağ - Var Olmayınca (Hudey Hudey) Arif Sağ - Yar Yar
Arif Sağ - Halay 51 MB
Arif Sağ - Ağ Gül (U.H.) Arif Sağ - Ali Dost Arif Sağ - Altım Üstüm Arif Sağ - Aşık Olan Arif Sağ - Bugün Bize Pir Geldi (2) Arif Sağ - Çekin Halay Dizilsin Arif Sağ - Çıktım Yücesine Arif Sağ - Dolap Arif Sağ - Gel Benim Derdime Arif Sağ - Güle Reyhan Ekerim Arif Sağ - Halay Arif Sağ - Semah Arif Sağ - Uca Dağlar Arif Sağ - Ürgüp
Arif Sağ - İnsan Olmaya Geldim 54 MB
Arif Sağ - Ayrılık Hasretlik Arif Sağ - Bugün Bize Pir Geldi Arif Sağ - Canım Kurban Olsun Arif Sağ - Çağrışır Bülbüller Arif Sağ - Ervahi Ezelden Arif Sağ - Gönül Ne Gezersin Arif Sağ - İnsan Olmaya Geldim Arif Sağ - İnsana Muhabbet Duyalı Arif Sağ - Kaşların İnce Mince Arif Sağ - Kirpiğin Kaşına Arif Sağ - Mavilim Arif Sağ - Nazlı Yardan (U.H) Arif Sağ - Şu Diyarı Gurbet Elde Arif Sağ - Yarim İçin Ölüyorum
Arif Sağ - Kötü Kader 54 MB
Arif Sağ - Ağaran Saçlar Arif Sağ - Anlıyorum Sevgilim Arif Sağ - Arzusuz Bin Bir Ayrılık Arif Sağ - Aşk Sarhoşu Arif Sağ - Ben Ne Biçim Serseriyim Arif Sağ - Gurbet Treni Arif Sağ - Hayat Uçurum Oldu Arif Sağ - Kader Yolcusu Arif Sağ - Kaşların Kara Kara Arif Sağ - Keder Gün Doğar Doğmaz Arif Sağ - Kötü Kader Arif Sağ - Sana Gelmek İstiyorum Arif Sağ - Seven Mutlu Olur Arif Sağ - Yalnızlığım Öyle Zor ki | |
|
| |
SEDEF_63 Admin
| Konu: Geri: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Perş. Ocak 29, 2009 9:01 pm | |
| Arif Sağ - Kötü Kader & Ben Ne Biçim Serseriyim Plak 7 MB
Arif Sağ - Ben Ne Biçim Serseriyim Arif Sağ - Kötü Kader Cover ön Cover Plak
Arif Sağ - Oyun Havaları 53 MB
Arif Sağ - Oyun Havaları
Arif Sağ - Sizlerle 41 MB
Arif Sag - Acilis Konusmasi Arif Sag - Beni Hor Görme Arif Sag - Bir Gün Su Dünyadan Arif Sag - Bütün Dünya Sizin Olsun Arif Sag - Canakkale Icinde Aynali Cesme Arif Sag - Dertli Bülbül Arif Sag - Haydar Haydar Arif Sag - Hudey Hudey Arif Sag - Kestigi Haramdir Arif Sag - Kisa Konusma Arif Sag - Mavisim Arif Sag - Nedendir Be Koca Tanri Arif Sag - Oyun Havasi Arif Sag - Sari Cicek Karanfil Arif Sag - Su Diyari Gurbet Elde Arif Sag - Terazinin Bir Ucunda
Arif Sağ - Şan Tiyatrosu Konseri 61 MB
Arif Sağ - Bir Gül İçin Arif Sağ - Bu Yıl Dağların Karı Erimez Arif Sağ - Çıkar Yücelerle Arif Sağ - Deli Derviş Arif Sağ - Deli Gönül Hangi Dala Konarsın Arif Sağ - Ege Ezgileri Arif Sağ - Emmi Gızı Arif Sağ - Eridi Kalmadı Dağların Karı Arif Sağ - Gitme Turnam Gitme Arif Sağ - Hey Erenler Akıl Fikir Eyleyin Arif Sağ - İnceden İnce Arif Sağ - Kaytağı Arif Sağ - Kırklar Semahı Arif Sağ - Ötme Bülbül Arif Sağ - Şiir (Bağlama) Arif Sağ - Topal Arif Sağ - Urfani Arif Sağ - Yozgat Sürmelisi Arif Sağ - Yüce Dağ Başına
Arif Sağ - Trio (Concerto For Bağlama) 40 MB
Arif Sağ - Trio Track 1 Arif Sağ - Trio Track 2 Arif Sağ - Trio Track 3 Arif Sağ - Trio Track 4 Arif Sağ - Trio Track 5 Arif Sağ - Trio Track 6 | |
|
| |
SEDEF_63 Admin
| Konu: Geri: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Perş. Ocak 29, 2009 9:05 pm | |
| Arif Sağ - Umut 41 MB
Arif Sağ - Benim Kurbanlarım Arif Sağ - Bilene Danış Arif Sağ - Dağlar Arif Sağ - Dillerde Kaldım Arif Sağ - Dostun Cemali Arif Sağ - Gel Efendim Gel Arif Sağ - Ötüşün Kuşlar Arif Sağ - Öyledir Deli Gönül Arif Sağ - Umut Arif Sağ - Yol Ver Dağlar Arif Sağ - Yola Çevirdiler
Arif Sağ - Yedikule Konseri 45 MB
Arif Sağ - Yedikule Konseri | |
|
| |
MaVi_RüYa
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 29 Nerden : Tokat İş/Hobiler : İş Yuk Okul Var - Müzik Müzik Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm Paz Nis. 19, 2009 7:53 am | |
| çoooooooooook güzel çok severim | |
|
| |
| Arif Sağ ''27'' FuLL ALbüm | |
|